вівторок, 12 червня 2018 р.

ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ -2018

ЗНО-2018: Як розрахувати бал з англійської мови

Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається тестовий бал учасника зовнішнього оцінювання (максимум – 72 бала). На другому етапі, на основі тестового бала визначається рейтингова оцінка результатів учасника зовнішнього оцінювання за 200-бальною шкалою, що використовується при складанні рейтингового списку абітурієнтів при вступі до вузів України.
Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», № 49-58 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.
Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.
Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник ЗНО з англійської мови, правильно виконавши всі завдання № 1-16, № 17-32, № 49-58 та № 59, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація для учнів, які вивчали англійську мову на рівні стандарт або академічному рівні, дорівнює 56 тестовим балам.
ДЕТАЛЬНІШЕ   http://osvita.ua/test/answers/60953/

Немає коментарів:

Дописати коментар